Coleção 103 Bvlgari Pour Femme

Coleção 103 Bvlgari Pour Femme. Base notes are musk, green … Top notes are violet, carnation, raspberry, peach, coriander, orange blossom, sichuan pepper and bergamot;

Bvlgari Pour Femme 25ml Edp Zonder Doos Voor Vrouwen

Aqui Bvlgari Pour Femme 25ml Edp Zonder Doos Voor Vrouwen

La primele acorduri veti simti, acorduri proaspete de floare de portocala, lemn fin de culoarea roz. Acest parfum este bvlgari pour femme. Bvlgari pour femme by bvlgari is a floral fragrance for women.bvlgari pour femme was launched in 1994.

Compozitia rafinata si unica a acestui parfum combina un amestec de trandafir, violeta si iris cu ceaiul de iasomie de sambac, cu floarea de portocal proaspata si …

Top notes are violet, carnation, raspberry, peach, coriander, orange blossom, sichuan pepper and bergamot; Bvlgari pour femme by bvlgari is a floral fragrance for women.bvlgari pour femme was launched in 1994. Compozitia rafinata si unica a acestui parfum combina un amestec de trandafir, violeta si iris cu ceaiul de iasomie de sambac, cu floarea de portocal proaspata si … Base notes are musk, green … Producatorul italian de bijuterii de lux bvlgari a lansat, in anul 1994, o adevarata bijuterie de parfum. Bvlgari pour femme este un parfum clasic, senzual si floral lansat de casa de parfumuri bvlgari in anul 1994, creat de sophia grojsman. Acest parfum este bvlgari pour femme. In anul 2006, parfumul a fost relansat, fiind reprezentat de fotomodelul britanic kate moss.

Bvlgari Pour Femme 25ml Edp Zonder Doos Voor Vrouwen

Acest parfum este bvlgari pour femme.. In anul 2006, parfumul a fost relansat, fiind reprezentat de fotomodelul britanic kate moss. Bvlgari pour femme este un parfum clasic, senzual si floral lansat de casa de parfumuri bvlgari in anul 1994, creat de sophia grojsman.. The nose behind this fragrance is sophia grojsman.

Powered by Blogger.